Όροι Χρήσης

O ιστότοπος « dragatakisflowers.gr » είναι ένα ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου (στο εξής καλούμενο «ηλεκτρονικό κατάστημα» ή «ιστότοπος») που δημιούργησε και λειτουργεί με την επωνυμία « ΔΡΑΓΑΤΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ » , που εδρεύει στον Δήμο Αμαρουσίου Αττικής, Ερυθρού Σταυρού  αρ. 15  και εκπροσωπείται νόμιμα, με Α.Φ.Μ. 063174353 και Δ.Ο.Υ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ , ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας [email protected], τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του ηλεκτρονικού καταστήματος: 2106843196

Το Ηλεκτρονικό κατάστημα dragatakisflowers παρέχει τις υπηρεσίες του στους επισκέπτες/μέλη/πελάτες του με την αποδοχή από πλευράς τους των ακόλουθων Όρων Χρήσης. Εφόσον πραγματοποιήσετε παραγγελίες μέσω του dragatakisflowers αποδέχεστε τούς τους όρους. Παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά.

Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες
Όταν επισκέπτεστε το dragatakisflowers , αποστέλλετε παραγγελίες ή ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mails), επικοινωνείτε με το dragatakisflowers με ηλεκτρονικό τρόπο, αποδέχεστε το δικαίωμα του dragatakisflowers , κατ’ αντιστοιχία, να έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας με ηλεκτρονικό τρόπο. Συμφωνείτε εκ των προτέρων ότι οι ηλεκτρονικές αυτές επικοινωνίες και οι πληροφορίες που διακινούνται μέσω αυτών, ικανοποιούν τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις και κανόνες σχετικά με την ανταλλαγή τέτοιων επικοινωνιών σε γραπτή μορφή.

Πνευματικά Δικαιώματα
Το σύνολο του περιεχομένου που βρίσκεται στο όπως ενδεικτικά και όχι δεσμευτικά, κείμενα, γραφικά, εμπορικά σήματα, εικόνες (ανεξαρτήτως χαρακτηριστικών), ψηφιακά αρχεία και λογισμικό, είναι αποκλειστικής ιδιοκτησίας του Ηλεκτρονικού Καταστήματος όπως ενδεικτικά ή των παρόχων περιεχομένου που συνεργάζονται με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα, και προστατεύεται από τους Ελληνικούς και Διεθνείς νόμους περί προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων. Απαγορεύεται η συλλογή και χρήση οποιωνδήποτε προϊοντικών καταλόγων, περιγραφών προϊόντων ή τιμών, οποιαδήποτε έμμεση χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος και των περιεχομένων σε αυτό, προς όφελος άλλης επιχείρησης, εμπορικής ή μη, χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση του dragatakisflowers .

Άδεια Χρήσης και Πρόσβαση στο ηλεκτρονικό Κατάστημα
Το dragatakisflowers παρέχει στους πελάτες του περιορισμένη άδεια πρόσβασης και χρήσης του Ηλεκτρονικού Καταστήματος dragatakisflowers , για την τοποθέτηση παραγγελιών και την επικοινωνία με την εταιρία. Οποιαδήποτε αναρμόδια χρήση διακόπτει την άδεια χρήσης ή πρόσβασης που χορηγείται από τo .

Περιορισμός της Ευθύνης από τη Χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος
Το Ηλεκτρονικό Κατάστημα παρέχεται από την dragatakisflowers “ΩΣ ΕΧΕΙ” και “ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ”. Το δεν πραγματοποιεί καμία εκπροσώπηση ή εξουσιοδότηση οποιασδήποτε μορφής, εκφρασμένη ή υποδηλωμένη τόσο για την λειτουργία του Ηλεκτρονικού Καταστήματος όσο και για τις πληροφορίες, περιεχόμενο, υλικό ή προϊόντα που περιέχονται σε αυτό. Για το λόγο αυτό, οι χρήστες του Ηλεκτρονικού Καταστήματος συμφωνούν στην χρήση αυτού με δική τους ευθύνη.

Περιγραφές Προϊόντων
To dragatakisflowers προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερο όσον αφορά τα χαρακτηριστικά των προϊόντων που εμφανίζονται στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα. Εντούτοις τα λουλούδια είναι εποχιακά προϊόντα, ορισμένα είδη δεν είναι πάντοτε διαθέσιμα, οπότε αντικαθίσταται με προϊόντα ανάλογης αξίας, το ίδιο ισχύει και για τις βάσεις των συνθέσεων, περιτυλίγματα κλπ. Οι συνθέσεις και τα μπουκέτα μας κατασκευάζονται προσεκτικά από στο κατάστημά μας και ενδέχεται να διαφέρουν λίγο από την εικόνα του προϊόντος στο online κατάστημα, λόγω της διαφορετικής τεχνικής κάθε ανθοδέτη. Τα μπουκέτα, συνθέσεις, χρώματα ή υλικά που ενδέχεται να διαφέρουν από τα εικονιζόμενα προϊόντα σας εγγυόμαστε πως θα είναι ίσης αξίας και άριστης ποιότητας και θα ενημερώνεστε προηγουμένως για οποιαδήποτε αλλαγή..

Τιμές και Διαθεσιμότητα
Οι τιμές αναγράφονται σε ευρώ και συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ, ανάλογα το προϊόν. Οι τιμές που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας ισχύουν για μέγιστο χρονικό διάστημα 15 ημερών από την ημέρα της παραγγελίας σας. Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν κατά τις περιόδους εορτών καθώς και με την εβδομάδα αγοράς του προϊόντος.

Δικαίωμα Αλλαγών
Το διατηρεί το δικαίωμα να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα του, την εμπορική, την πολιτική και τους Όρους Χρήσης οποιαδήποτε στιγμή κρίνει απαραίτητο χωρίς καμία προειδοποίηση.

Ακύρωση Παραγγελίας και Επιστροφή Χρημάτων – Λόγω Ελαττώματος
Εάν η παραγγελία σας έχει ήδη ετοιμαστεί, αποσταλεί ή παραδίδεται, δεν είμαστε σε θέση να την ακυρώσουμε. Αν η παραγγελία σας έχει προγραμματιστεί για μια μελλοντική ημερομηνία παράδοσης, μπορούμε να την ακυρώσουμε και θα σας επιστραφούν τα χρήματά σας στο ακέραιο έως μια ημέρα πριν την εκτέλεση της παραγγελίας. Απλά επικοινωνήστε μαζί μας στο 2106843196. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε και με πλήρη συσκευασία.
Επιστροφές φρέσκων κομμένων ή συνθέσεις από φρέσκα κομμένα δεν γίνονται δεκτές λόγο της φύσης των λουλουδιών αυτών.
Προκειμένου να αποφευχθεί δική σας ταλαιπωρία παρακαλούμε όπως ελέγχετε κατά την παράδοση των προϊόντων την κατάστασή τους, τη συσκευασία τους καθώς και το είδος τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα. Παρακαλούμε επικοινωνήσετε 2106843196 προκειμένου να δηλώσετε την επιθυμία σας για επιστροφή των προϊόντων σας. Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων που είναι ελαττωματικά ή διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε θα αντικατασταθούν άμεσα χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση. Σε κάθε άλλη περίπτωση επιστροφής θα πιστωθούν τα χρήματά σας στον λογαριασμό σας στο σύνολό τους εκτός από τα έξοδα μεταφοράς.

Εφαρμοστέος Νόμος – Διαφωνίες
Οι επισκέπτες του Ηλεκτρονικού Καταστήματος dragatakisflowers συμφωνούν αυτόματα ότι οι συγκεκριμένοι Όροι Χρήσης υπόκεινται στους Νόμους του Ελληνικού Κράτους σχετικά με όποια διαφωνία προκύψει μεταξύ των χρηστών και του Ηλεκτρονικού Καταστήματος dragatakisflowers , και κατά συνέπεια του dragatakisflowers . Οποιαδήποτε διαφωνία που σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με την χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος dragatakisflowers ή με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που πωλούνται μέσω αυτού, θα γίνεται κατ’ αρχάς προσπάθεια να επιλυθεί εξωδικαστικά. Σε περίπτωση μη επίτευξης τέτοιου είδους επίλυσης, οι διαφωνίες και σχετικά θέματα θα επιλύονται στα αρμόδια Δικαστήρια Αθηνών.