Ανθοπωλείο Δραγατάκη

Σχετικά με εμάς

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση στον χώρο των λουλουδιών 35 και πλέον έτη.

Μετά από τόσα χρόνια συνεχούς παρουσίας στον χώρο αποτελούμε ένα από τα γνωστότερα ανθοπωλεία στα βόρεια προάστια.

Και επειδή θεωρούμε ότι τα λουλούδια είναι η επιτομή της ομορφιάς και της αγάπης, έχοντας τη δύναμη να φωτίζουν κάθε μέρα με τα ζωντανά τους χρώματα, τα αρωματικά τους και τις ντελικάτες υφές τους, δημιουργήσαμε για εσάς και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Αν ψάχνετε το ιδανικό μέρος για να αγοράσετε μερικά εντυπωσιακά λουλούδια, δεν έχετε παρά να μας επιλέξετε! Ξεχωρίζουμε γιατί διαθέτουμε πάντα φρέσκα, υψηλής ποιότητας άνθη και φυτά που έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής όταν φροντίζονται σωστά.

Είμαστε σε θέση και έχουμε την χαρά να συνεργαστούμε μαζί σας στην προσαρμογή του μπουκέτου ή της ανθοσύνθεσης σας για να δημιουργήσουμε κάτι μοναδικό και εξατομικευμένο που να αντικατοπτρίζει τέλεια το στυλ και την προσωπικότητά σας.

Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τα πάντα, από την επιλογή των συγκεκριμένων λουλουδιών και χρωμάτων μέχρι την προσθήκη ειδικών πινελιών, όπως κορδέλες ή βάζα.

Επιπλέον, η προσήλωση στη λεπτομέρεια, η κατανόηση των αναγκών κάθε πελάτη, η απόλυτη ακρίβεια και η εχεμύθεια στις παραδώσεις μας, η υπευθυνότητα, η ποιότητα και η άριστη εξυπηρέτηση πελατών αποτελούν την ισχυρή βάση αξιών μας.

Προσφέρουμε ευέλικτες επιλογές παράδοσης όμορφων λουλουδιών Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να παραγγείλετε λουλούδια που επιθυμείτε online ή μέσω τηλεφώνου και να παραδοθούν στην πόρτα σας ή απευθείας στον παραλήπτη την ώρα που επιθυμείτε.

Το κατάστημα μας δεν είναι απλώς ένα μέρος για να αγοράσετε λουλούδια, είναι μια εμπειρία, είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να έρθετε για να ξεφύγετε από τη φασαρία της καθημερινότητας και να βυθιστείτε στην ομορφιά της φύσης. Από τη στιγμή που θα περάσετε την πόρτα, μεταφέρεστε σε έναν κόσμο ομορφιάς, αρωμάτων και οι αισθήσεις σας ξυπνούν από την εκπληκτική ποικιλία λουλουδιών που εκτίθενται.

Θα χαρούμε να σας γνωριστούμε και από κοντά.